TI 16.4.2019 klo 19.00 Bändi- ja tyttövoimaa pääkirjastolla

05.03.2019 klo 19:35
Laura Haarala vierailee pääkirjastolla, Köyvärintie 1, ja kertoo mm. 2018 Yleisö-Finlandiapalkitun kirjan teosta. Tervetuloa!

Bändin käsikirjan kolmas kirjoittaja sekä Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) -tekijätiimin jäsen Laura Haarala (kulttuurituottaja AMK, FM), on erikoistunut musiikkialan tuotantoihin sekä nuoriso- ja populaarikulttuurin tutkimukseen. Laura on käynyt koulunsa Toijalassa, jonka lukiosta hän pääsi ylioppilaaksi. Hän käsitellyt myös syntymäpaikkakuntaansa Toijalaa yliopiston päättötöissään. Haaralan kandin tutkielma käsitteli kotirintaman arkea jatkosodan aikana ja pro gradu- työ Toijalan elävän musiikin yhdistystä 1978-2005 osana nuorisoliikehdintää.

Nykyään Haarala työskentelee Helsingissä tuotantovastaavana Piikkikasvi Agency Oy:ssä ja toimii aktiivisesti helsinkiläisessä Girls Rock! Finland (Tyttöjen rokkileiriyhdistys), joka järjestää bändileirejä muun muassa tytöille. Lisäksi hän on mukana Sound Collective of Finlandissa, joka järjestää kaksikielisiä bändileirejä.